Algemene informatie

Bij de Sanders Groep werken ruim 130 mensen. Het is onze missie om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Dankzij het feit dat de groep uit verschillende zelfstandige onderdelen bestaat, zijn onze lijnen kort. Bovendien ondersteunen en helpen de bedrijven elkaar waar nodig en wordt kennis en vakmanschap op alle mogelijke manieren gedeeld. Dat heeft voor u als klant natuurlijk alleen maar voordelen.

Voor de Sanders Groep is veiligheid, Arbo en milieu erg belangrijk. Al onze bedrijfen zijn sinds 1999 VCA* gecertificeerd en 2016 VCA**. Dit certificaat is niet verplicht, maar wij vinden het uiterst belangrijk om aan deze voorwaarden te voldoen.

Veiligheid van werknemers

Binnen de Sanders Groep staat de veiligheid van de werknemers voorop. We zijn VCA** gecertificeerd waardoor niet alleen de medewerkers, maar ook onze opdrachtgevers weten wat ze van ons mogen en kunnen verwachten. De kwaliteit en efficiency van onze manier van werken wordt zo bovendien verbeterd, waardoor er minder ongevallen en schades aan bedrijf en milieu plaatsvinden. Het VCA systeem wordt beheerd door  de Stichting Samenwerken voor Veiligheid. De Sanders Groep wordt jaarlijks getoetst volgens dit veelzijdige, complete en objectieve programma.